Szolgáltatások és árak

Talpmasszázs:

A reflexzóna masszázs valójában nem más, mint az öngyógyító életerők folyamatos serkentése. Ha szervezetedben felborult az egyensúly és az életerők működése csökkent, zavar támad a szerv energetikájában és a kiválasztás folyamatában is. Ez érzékelhetővé válik a talpadon, ahol a zónákban ez a felborult egyensúly salakanyag formájában megjelenik. Ennek köszönhetően bizonyos problémákat akár még a tünetek megjelenése előtt kezelhetünk. Ebből kitűnik, hogy a rendszeres, akár hetente, kéthetente tett látogatás egy reflexológusnál igen jó lehetőség az egészsége megőrzésére.

A fentiekből az is jól látható, hogy ha már az egyensúly felborult, és tünetek, betegség jelentkezett, a reflexzóna masszázs hathatós segítség lehet az egyensúly visszaállításának folyamatában is. 
Így a következő problémáknál különösképp tapasztalhatod a talpmasszázs terápia pozitív hatásait:

👣 Fejfájás
👣 Emésztési problémák
👣 Anyagcsere zavarok
👣 Keringési betegségek
👣 Nőgyógyászati gondok
👣 Stresszoldás
👣 Bőrgyógyászati problémák
👣 Mozgásszervi problémák
👣 Keringés, vérnyomás, szívproblémák
👣 Meddőség
👣 Prosztata gondok
👣 Húgyúti problémák

Érkezés után egy kis beszélgetés közben (mikor is megbeszéljük az előző kezelés óta történteket, tapasztalásokat), finom, meleg lábfürdőt veszel, majd mikor úgy érzed, elhelyezkedsz a masszázságyon. A talpmasszázst kb. 60 percig élvezheted, majd ha szükségét érzed kicsit még megpihenhetsz, átbeszéljük a tapasztaltakat, valamint tanácsokkal látlak el, ha szükséges.

Energetikai kezelések: .

 

A Reflaxáció ötvözi a relaxációt és
és a reflexológiát.

A két technika összekapcsolása nem meglepö, hisz egy
jó reflexológiai kezelés a vendég ellazulásával jár.

A módszer különlegessége a “hogyan”-ban rejlik.

Az ellazulást – relaxációt egy vezetett meditáció biztosítja, melyet idönként egyszerre három ember hangja
szinesít.

Mindehhez egy jól felépített reflexológiai kezelés társul, aminek egy része szabadon választott, tehát a vendég problémáira szabható.

A talpunkon megtalálható szervezetünk kivetülése, “térképe” melyen keresztül hatással lehetünk szerveink működésére – ez adja alapját a reflex zóna terápiának.

De ugyanígy jelen vannak testünk energia-központjainak a csakráknak megfelelő területek is, melyeken keresztül harmonizálhatjuk azok működését. A szívcsakrától indulva kezeljük a 7 fő csakrát.  A csakrák pontjainak stimulálásával beindul az energia áramlását, így oldja az benne lévő blokkokat, ezzel beindítva a szervezet öngyógyító mechanizmusát. 

A csakra terápia segít, hogy megtaláld önmagad. Hogy levetkőzd a neveltetésed, a környezeted által rád aggatott mintákat, és megtudd, ki is vagy valójában

A terápia meghatározott tematikára épül, de az utat te jelölöd ki első alkalommal, így mindig arra kapod meg a választ, ami jelenleg a legnagyobb kérdés az életedben. Onnan indulunk, ahol személyes fejlődésed jelenleg tart, és csakráról csakrára haladva építkezünk. 

Egy komlex rendszer, mely figyelembe veszi, hol tartasz most, és mire van szükséged, és több szinten támogat.

Nem pusztán technikák összességéről van szó, hanem egy finomra hangolt, rád szabott terápiáról.

Mit ad a csakra-terápia és hogy épül fel: 

👣2 hetente, összessen 8 alkalommal veszel részt csakratalpmasszázson, ahol kellemes környezet, kellemes illatok, ásványok, és lágy zene segíti a folyamatot

👣Minden héten megkapod az otthoni, önálló önismereti kérdéseket, meséket, feladatokat

👣Ehhez kapcsolódóan bármikor kérdezhetsz emailben, és ha kérdésed van, vagy valahol elakadtál, ezt a csakra-talpmasszázsok alkalmával alaposan átbeszéljük

👣Számodra összeállított Bach-cseppek támogatják önismereti munkádat, melyek a “háttérben”, finoman hatva segítik a benned zajló lelki folyamatokat.

👣Az ára: 8 x 9 500 Ft, melyet a csakratalpmasszázsok alkalmával kell megfizetned.

Egyszerű, mégis csodálatos lelki blokkoldó technika, finom, lágy érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.

Az összes lelki fájdalom, sérülés a tudat mélyén nyugszik.  Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Ezek a gátak hatással vannak tudatunkra, mindennapi életünkre, és akár testi problémákat is okozhatnak. A metamorf masszázs a tudat alattiban elraktározott blokkok oldására nagyon hatásos.

Minden felmerülő problémádra -legyen az akár betegség, munkahelyi, vagy magánéleti elakadás- ott van a megoldás benned! Segítek megtalálni!

Az önismereti beszélgetés célja, hogy boldogság alapú gondolkodásmód kialakításával feltárjuk és feloldjuk az elakadásaidat, és kiszabadulj a dobozodból. Egy-egy konzultáció alkalmával új nézőpontokat kaphatsz.
Segítelek, hogy megtaláld a saját válaszaidat, és megtanuld kezelni a felmerülő problémákat. 

Bérletek:

  • Terápiás talpmasszázs bérlet: 20 000Ft/5alkalom (45 perces alkalmak) 
  • Terápiás talpmasszázs bérlet: 23 000Ft/5alkalom (60 perces alkalmak)